פרויקה בתחרות בשלני פויקהאירוע ביקב הרי הגליל בקיבוץ יראון, תחרות של בשלני פויקה . תיאור האירוע, הטיפוסים המשתתפים בו ודרמה אחת קטנה שהסתיימה ב הפי אנד . בכחנליה ישראלית מצולמת ע"י ישראל בר-אוןתגיות: אוכל ובישול אוכל יין בישול פויקה יקב ישראל בר-און יקב הגליל baron-i צילם ישראל בר-און צפיות במצגת: 1024 תגובות:0 הוסף על ידי: baron-i הוסף בתאריך: 03.02.2016 |
פטנטים עם לימוןהלימון קשה, ירוק ולא נסחט? שימו אותו לדקה במיקרוגל והוא ייסחט בקלות. אפשרות אחרת: שימו את הפרי בכלי עם מים חמים לחמש דקות. לאחר מכן גלגלו אותו על השיש לעוד דקה, והוא ייסחט בקלותתגיות: אוכל לימון פטנט בישול מטבח נקיון סחיטה צפיות במצגת: 2326 תגובות:0 הוסף על ידי: barbi2008 הוסף בתאריך: 29.10.2008 |
טיפים למטבחלמה משתמשים לפעמים בתחתית סיר או מחבת כבדה ?עופר מעוז: התחתית הכבדה מעבירה את החום בצורה אחידה ושווה על פני הסיר או המחבת. במקרה של תחתית דקה, המקום שבו פוגעת האש יתחמם יותר והאוכל מעליו יתבשל יותר ובאופן לא אחיד . ... תגיות: טיפ טיפים סיר סירים אש רעיון בישול אוכל מטבח צפיות במצגת: 5515 תגובות:1 הוסף על ידי: zombie הוסף בתאריך: 17.12.2007 |