תוכן עניינים
3..........................................................................................................בצק פסטה כיצד 4............................................................................................פסטה בטונה זיתים וצלפים 4.................................................................................................................................... 5..................................................................................................רוטב בצל כרמלי לפסטה 6.................................................................................סלט איטריות קר ברוטב אוריאנטלי 7...........................................................................................................רוטב חמאת לימון 8................................................................................................... לזניה חלבית "פשוטה" 11..............................................................................................................סלט פסטה קר 21......................................................................ספגטי ברוטב עגבניות שרי ועגבניות יבשות לפי הטעם ......................................................................................................................... 21 31........................................................................................פטוציני ברוטב שמנת ופטריות 71......................................................................פסטה עם גבינות עגבניות מיובשות וזיתים 91..........................................................................................................פסטה אליו-אוליו 91................................................................................................................פסטה בלימון 02................................................................................................. פשטידת פסטה וגבינות 12..............................................................................................................לזניה לעצלנים 32.................................................................................................................מאפה פסטה 42...........................................................................................................פסטה עם ירקות 52................................................................................................................סלילים בבצל 52.....................................................................ספגטי בקינמון או מה אוכלים כשאין קוגל 62....................................................................................................מרק מקרוני ועגבניות 62.....................................................................................................מרק עדשים ומקרוני 82..............................................................................................................סלט פסטה קר 03...............................................................................................פשטידת איטריות וגבינה 13...........................................................................................רוטב עגבניות וטונה לפסטה 23............................................................................................................. רוטב קרבונרה 33........................................................................................................... תפיחת איטריות 43.........................................................פסטה פנה עם ברוקולי ושעועית ירוקה ברוטב פסטו 53...................................................................איטריות ירוקות מקמח מלא ברוטב צנוברים 63.................................................................................................. פשטידת פסטה וגבינה 63...................................................................................טיפסטה: בישול שום במי הפסטה 73.................................................................רוטב פלפלים קישואים עגבניות ושאר ירקות 83...............................................................................רוטב עגבניות עם רוזמרין ונקניק זיו 83......................פאליה אה פיינו (קש וחציר) מנה איטלקית דרומית מספר הפסטה הגדול - זיו 93.................................................................................................רוטב אגוזים וצנוברים: 93................................................................................................. רוטב בצל ירוק ויין לבן 93...........................................................................................מילויים של בטטות לרביולי 04...............................................................................רוטב קישואים קטיפתי גרסה קלילה
2
בצק פסטה כיצד
הגרסא הבסיסית המופיעה בחוברת ההנחיות של מכונת הפסטה שלי אומרת: 4 ביצים על חצי קילו קמח לערבב היטב וללוש. להוסיף קמח או מעט מעט מים אם יש צורך. לשכן מכוסה עד לעיבוד ולעבד בכל פעם כמות של רבע או חצי מהבצק.
ותמר בליי מציעה כך: לבצק פסטה יש להשתמש בשתי ביצים ושלושה חלמונים על כל חצי קילוגרם קמח ולהוסיף מעט שמן זית ו