כמאתיים עמודים שמכילים מתכונים של אביבה בר.
המתכונים כוללים: עוגות ועוגיות, תוספות למנה עיקרית, מאכלי חג,בצקים לחם ופיצה
מנה עיקרית חלבון, מנות אחרונות , סלטים,
מטבלים, פשטידות, מאכלים יהודיים מסורתיים,מרקים ועוד.
הקליד:דור
ערך:דני
לצפיה בכל תוכן המצגת :
לחצו כאןספר המתכונים של אביבה בר
הקליד:דור ערך:דני אכלו:דניאביבהמאיהאור ודור בר
סוכות 6002
תוכן עניינים
4 66 47 79 901 611 821 661 381 102 312 612
2
6002
46 27 59 701 411 621 461 181 991 112 412 022
עמ עוגות ועוגיות תוספות למנה עיקרית עמ עמ מאכלי חג עמ בצקים לחם ופיצה עמ מנה עיקרית חלבון עמ מנות אחרונות עמ סלטים עמ מטבלים עמ פשטידות מאכלים יהודיים מסורתייםעמ עמ מרקים עמ שונות
ספר המתכונים של אביבה בר
עוגיות עוגות
3
6002
ספר המתכונים של אביבה בר
עוגיות קקאו
אופן ההכנה: ללוש בצק מכל הרכיבים. לרדד למעלה. לאפות בחום גבוה. לאחר האפייה כשהבצק עדיין חם לחתוך למעוינים. רכיבים: 002 גרם מרגרינה. כוס סוכר. 003 גרם נקמח רגיל. 5 כפיות קקאו. ביצה. מעט תמצית רום. 2. 3. 4. 5. 6. 7.
4
6002
ספר המתכונים של אביבה בר
עוגיות קוקוס וריבה
אופן ההכנה: לערבב את רכיבי הבצק ולהשהות לילה במקרר. להכין 4 רולדות עם הבצק והמלית ואח"כ לפרוס את הרולדות לפרוסות בתבנית. לאפות בחום בינוני כ-04-03 דקות. לפזר אבקת סוכר מעל. רכיבים: לבצק: 3. ק"ג קמח. 4. 2 אבקת אפיה. 5. 2 גולדבנד. 6. 5.0 כוס סוכר. 7. 2 כוסות מים. למלית: 9. ריבה מעורבת. 01. קוקוס. 11. אגוזים. 21. סוכר וניל.
5
6002
ספר המתכונים של אביבה בר
עוגיות קוקוס (גנט)
אופן ההכנה: רכיבים: 5.2 כוס קמח. כוס סוכר. כוס קוקוס. אבקת אפיה. 2 ביצים. מרגרינה. 2. 3. 4. 5. 6. 7.
6
6002
ספר המתכונים של אביבה בר
עוגיות ממולאות (רונית)
אופן ההכנה: יש ללוש את כל הרכיבים לבצק. להשאיר לילה במקרר. לחלק את הבצק ל-3 חלקים. לשטח כל חלק במערוך ולמרוח ריבה על הריבה לפזר בוטנים וצימוקים. לגלגל ולמרוח מעל כל רולדה מעט חלב ולפזר קינמון וסוכר. לאפות כ- 03 דקות ולחתוך לחתיכות.
7 6002
רכיבים: חבילת גולד בנד. שמנת חמוצה. חבילת קמח אוסם. ריבה. קצת בוטנים קצוצים. קצת צימוקים. מעט חלב. קורט קינמון. קורט סוכר.
2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 01.
ספר המתכונים של אביבה בר
מעמול עוגת תמרים מצרית
אופן ההכנה: לערבב את הקמח עם אבקת אפיה. לצקת את המים החמים על המרגרינה ולערבב במהירות עד שתימס המרגרינה ותהפוך לעיסה אחידה. להוסיף שמן ומי ורדים (או וניל). ליצור גומה בתוך הקמח המנופה ולצקת לתוכה את תערובת המרגרינה הנ"ל לערבב עד קבלת בצק פריך ורך. לחלק את הבצק ל-61 כדורים. לעשות חור עם האצבע למלא בתמרים ולסגור. לגלגל את הכדור ולפחוס מעט. לשים קישוט יש לצבוט את שכבתם העליונה של הכדורים במזלג. לאפות בחום בינוני כ-03-02 דקות. להוציא ולזרות אבקת סוכר. לאחר שהמעמול יתקרר יש לזרות אבקת סוכר. רכיבים: 521 גרם תמרים מיובשים ורכים ללא גרעינים. 52.2 כוס קמח. כפית שטוחה אבקת אפיה. 001 גרם מרגרינה. 52.0 כוס שמן. כף מי ורדים/כפית וניל. 52.0 כוס מים חמים. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.
8
6002
ספר המתכונים של אביבה בר
עוגיות מלוחות
אופן ההכנה: לבחוש את השמרים עם מים פושרים. לערבב את שאר מרכיבי המתכון ולהוסיף את השמרים ליצור בצק. יש להשאיר כחצי שעה לתפיחה. ליצור עיגולים או מקלות. יש לשמן תבנית להניח בתבנית את העוגיות. למרוח חלמון ביצה על פני העוגיות ולפזר שומשום. לאפות בחום בינוני כ- 03 דקות.
9 6002
רכיבים: ק"ג קמח (8 כוסות). כף מלח. 5.1 חבילת מרגרינה. 4 כפות שמן. 52 גרם שמרים. שומשום.
ספר המתכונים של אביבה בר
כדורי גבינה
אופן ההכנה: להכין עיסה מהגבינה ביצים מלח וסוכר לטעם. להכין כדורים ולבשל במין 02-51 דקות. לפזר מעל קינמון סוכר ושמנת. רכיבים: 5.1 חבילת גבינה כנען. 2 ביצים. קורט מלח. קורט סוכר. 2 כפות קמח. קינמון. שמנת. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.
01
6002
ספר המתכונים של אביבה בר
כדורי שוקולד
אופן ההכנה: ליצור כדורים מכל הרכיבים ולגלגל בקוקוס. רכיבים: 002 גרם שוקולד. 01 כפות סוכר. 5 כפות קקאו. 7 כפות חלב. כפית תמצית וניל. 001 גרם מרגרינה. אפשרות: קוקוס. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.
11
6002
ספר המתכונים של אביבה בר
כדורי שוקולד (תמי)
אופן הכנה: לבחוש כל מרכיבי חלק א על אש עד שהכל נמס. לסגור את האש. להוסיף מרגרינה. לשפוך נוזל על הבסקויטים המפוררים. רכיבים: חלק א 5.0 כוס אבקת קקאו. 5.0 כוס חלב. 5.0 כוס יין/52.0 כוס חלב. כפית תמצית וניל. כפית תמצית רום. כוס סוכר. חלק ב 001 גרם מרגרינה. 11. 5.0 ק"ג בסקוטיים או 5 כוסות בסקויט מפורר.
21
6002
ספר המתכונים של אביבה בר
כדורי שוקולד
אופן ההכנה: לבחוש הכל ללא מרגרינה ובסקויטים על אש וכשהכל נמס להוסיף מרגרינה עד קבלת נוזל. להוסיף את הנוזל לביסקוויטים הטחונים לקבלת עיסה. רכיבים: 5.0 כוס אבקת קקאו. 5.0 כוס חלב. 52.0 כוס יין או חלב. תמצית וניל. תמצית רום. כוס סוכר. 001 גרם מרגרינה. 5.0 ק"ג בסקויטים. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.
31
6002
ספר המתכונים של אביבה בר
כדורי שוקולד/קקאו
אופן ההכנה: לפורר את הבסקויטים. להרתיח את החלב סוכר וקקאו. להוסיף מעט רום המרגרינה ושברי הבסקויטים ולבחוש. לעסות כדורים ולטבול בקוקוס.
41 6002
רכיבים: בסקויטים פתי-בר שבורים. 4 כפות קקאו. כוס סוכר. 5.0 כוס חלב. תמצית רום. 5.0 חבילת מרגרינה. קוקוס.
2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.
ספר המתכונים של אביבה בר
בצק לרולדה/עוגת תפוחי-עץ
אופן ההכנה: לבחוש. אפשר להשתמש מידית או להקפיא ולהשתמש אח"כ. רכיבים: 5.1 ק"ג קמח גריל. 3 חבילות מרגרינה. 3 ביצים. 2 כוסות סוכר. 2 חבילות אבקת אפיה. 2 חבילות סוכר וניל. 57.0 כוס סודה (מי- סודה). 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.
51
6002
ספר המתכונים של אביבה בר
בצק לרולדות (ליאורה)
אופן ההכנה: לפני שמכניסים לתנור חותכים את הרולדות כשמוציאים מהתנור לפזר סוכר וניל. רכיבים: 2 חבילות מרגרינה מחמאה. 2 ביצים. 2 אבקת אפייה. 5.0 כוס סוכר. ק"ג קמח. סוכר וניל. 5.0 כוס מים. 5.0 כוס חלב. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9.
61
6002
ספר